• Onze service aan Horeca & Retail
  Zoals wij de passie voor wijnen hebben heeft u de passie voor horeca; wijn en spijs zijn de basis ingrediënten voor een succesvolle avond voor uw gasten. We bieden verschillende Italiaanse wijnen van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook contact met een aantal business partners die net als Wijnimport & Events, à la minute Zuid-Afrikaanse en Franse wijnen kunnen leveren. Regelmatig staan we op een wijnbeurs om onze wijnen aan de horeca te verkopen.

  Importeren en levering aan horeca & Retail behoort tot de belangrijkste activiteit van Wijnimports & Events. We leveren vanuit onze gekoelde magazijn en zijn 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar. Binnen het afgesproken aantal uren kunnen wij de wijnen bij u op locatie bezorgen. Met Wijnimport & Event heeft bijzondere wijnen op uw wijnkaart staan.

  Wilt u kennis maken met de wijnen van Wijnimport & Event?
  We komen met onze wijnen naar uw bedrijfslocaties om u onze producten te laten proeven. Wijn van Wijnimport & Event geeft uw horecabedrijf een exclusieve keuze op uw wijnkaart met goede wijnen uit verschillende landen. We garanderen een snelle levering vanuit ons gekoelde magazijn en zijn voor horecapartners 24/7 bereikbaar.

  Voor Retailbedrijven wordt onze collectie ondersteund met trendy promotiemateriaal. Wilt u aanvullende informatie of condities? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met Sebastiaan of Lizette via 06-83710557

 • red wine glass against wine cellar